Амісоль (20л)

Під замовлення
Amisol_20L.png
2 679 грн
Виробник:
Компанія "Укравіт", ТОВ
Фабрика агрохімікатів, ТОВ
Препаративна форма:
Розчинний концентрат
Діюча речовина:
2,4-дихлорфеноксиоцтова кислота у формі диметиламінної солі, 730.0 г/л

Післясходовий гербіцид системної дії для знищення дводольних видів бур’янів у посівах зернових колосових культур та кукурудзи

  • високоефективний післясходовий гербіцид системної дії
  • відсутність обмежень щодо застосування в сівозміні
  • сумісний з більшістю засобів захисту рослин
  • повністю розкладається в рослинах і ґрунті
  • через дві години після обробки не змивається дощем
  • не токсичний для тварин та людей, безпечний для довкілля.
Об`єкт обробки Норма витрати препарату Об`єкт, проти якого обробляється Спосіб, час обробки Максимальна кратність обробок
Зернові колосові культури 0,7-1,2 л/га однорічні та деякі багаторічні дводольні бур’яни Обприскування від фази кущіння до початку виходу в трубку культури 1
Кукурудза 0,7-1,2 л/га однорічні та деякі багаторічні дводольні бур’яни Обприскування культури у фазі 3-5 листків 1

Особливості застосування:

Найсприятливішими умовами для використання препарату є тепла погода при достатній вологості повітря і ґрунту. Найефективніший період для застосування – фаза початку інтенсивного росту бур’янів: сім’ядолі — 2-4 листки у бур’янів. Візуальні ознаки дії спостерігаються через 2-5 доби після внесення. Оптимальна температура повітря для застосування від 12°С до 20°С. Не застосовувати препарат у посівах, що перебувають у стресових умовах (під час посухи, надмірного зволоження ґрунту, пошкоджень шкідниками, хворобами, приморозками тощо), а також при різкому перепаді нічних та денних температур
Сумісність:

Сумісний з більшістю пестицидів, окрім лужних, на відповідних культурах. Перед приготуванням робочих сумішей доцільно перевірити препарати на сумісність (відсутність осаду, піни, розшару­вання, збивання в клумки, неповне розчинення одного з препаратів тощо). Комбінувати лише ті компоненти, що співпадають за рекомен­дованими строками обробки, враховуючи фазу розвитку культури

Весь каталог